mt2

Crashko

Server Adı
:
Crashko
Derece
:
Durum
:
Server Açık
E.Tarihi
:
2014-08-16 02:31:21
Puan
:
0 OY
Crashko
Google Yandex
[​IMG]

[​IMG]

[​IMG]
Eski Usûl Myko Server

[​IMG]

Panel : www.crashko.com
Forum : http://forum.crashko.com
KOPanel: http://panel.crashko.com
Facebook : https://www.facebook.com/CrashkoPK



Oyunun açılış tarihi: 23 Agustos Cumartesi
Oyun Beta Olarak Açıktır.
[​IMG]

Merhabalar..
Crashko Gaming olarak 2007 yılından başlayarak 2011 yılına kadar sürdürdüğümüz maceramıza devam etme kararı aldık. Myko oyun sunucuları arasında en özeli olabilmek icin 1 sene 6 kişilik takımımızda en ince detayına kadar çalıştık, değerlendirdik. Daha iyisi nasıl olur diye düşündük. Bu çalışmalarımızın sonucunda Mükemmele yakın bir oyun ile karşınızdayız..




Nedir bu oyunun diğerlerinden farkı ?

Bu 1 sene sürecinde diğer serverları gözlemledik. Nelerin ek[Bu kelime yasaklıdır] olduğunu kendi aramızda tartıştık. Hep aynı şeylerden insanların sıkıldığını düşünerek oyuna değişik aktiviteler ekledik. Bu aktivitelerin detaylarını sizi sıkmadan burada paylaşmaya çalışacağız. Ek olarak web sitemizde oyun ile ilgili detaylandırılmış bilgiler ve videolar bulacaksınız..

Oyuna başladığınız zaman elinizde sadece 1 adet silah olacak. Level atlamak için tek sebep sadece stat ve skill point olmayacak. Item olacak, Oyun Parası Ek olarak isim yapmak olacak.
Örnek vermek gerekirse. 30 levele kadar elinizdeki beginner silah ile devam edeceksiniz. Tabiyki yaratıklardan düşen silahları saymazsak.. 30 level seviyesine ulaştığınız zaman aşağıda resmi görülen NPC den ilk elbise ve silahlarınızı kazanma hakkına sahip olacaksınız. (Plate set) Bunlar en düşük seviyeli elbiselerden ve silahlardan oluşacak. Level seviyeniz 43 ve 54 arasında olduğu zaman yine aynı NPC size bir üst seviye silah ve elbiselerinizi verecek.(Full plate set) 55 ve 62 level arasına ulaştıgınız zaman ise NPC size en üst seviye görev itemlerini verecek.(Chıtın set) Bu Itemler Upgrade edilemeyen itemler olacak. Bu itemlerin verilme amacı sizlerin oyun icerisindeki diğer exp puanı kazanma görevlerini daha rahat yapabilmeniz için düşünülmüştür. Kullanıcılara Goblin set verip geçmek yerine bu şekilde bir uygulama cok daha iyi olacaktır diye düşündük.
70 level seviyesine ulaşan bütün oyuncularımız aynı NPC tarafından +1 Shell set ile ödüllendirilecektir. Bu görevlerin tamamı sadece 1 kere yapılacaktır.

[​IMG]
[​IMG]

Moradon haritası üzerinde bir diğer görev item NPC si ise [Item Manager] Ranggisse'dir. Bu npc 60 level seviyesine ulaşmış bütün oyuncularımıza şartlarını yerine getirdiği vakit 1 takım chitin set verecektir. Her parça için ayrı malzeme getirmeniz gerekecek. Her parçayı sadece 1 kere alabileceksiniz.(Upgrade edilebilir.) Aynı yerde 1 adet silah ve 1 adet Hera scroll da alabileceksiniz.

[​IMG]

Oyunda bulunan Hera scrolların tamamı size % 25 fazladan exp puanı kazandıracaktır.
Oyunda her exp puanı görevi size sweet kiss isimli bir malzeme verecektir. Görevlerin tamamını yaptığınızda bu item 24 adet olacaktır. Bu malzemeleri Crashko Master isimli NPC'ye teslim ederseniz size 1 takım sc set ve 1 adet trina hediye edecektir. Exp görevlerine özen gösteren kullanıcılarımıza bizim bir hediyemiz.. Peki görev bittimi ? hayır elbette bitmedi. Bu Sweet kiss itemlerini teslim alan npc size Crashko Master itemi verecek 1 adet. Peki bu item ne işe yarar??

[​IMG]

Bu item ile aynı npc den Darkland isimli haritaya ışınlanacaksınız. Tek başınıza... Orada sizi bekleyen 4 adet Özel yaratğı kesip getireceğiniz 4 adet özel item ile oyunda 1 kere verilen 70 level görev silahını ikinci kez alma şansına sahip olacaksınız. Ek olarak Bu görevin sonunda NPC sizin crashko daki görevleri tamamladığınızı bütün oyunculara bildirecek ve sizin ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunuzu soyleyecektir.

[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]

Exp puanı görevleri level 40 dan itibaren başlayacaktır. 40 levelden 70 levele kadar sizi taşıyacak görevler Piana Breth Colony zone ve Estland Bölgelerindeki NPC lerde sizleri bekliyor olacak. Unutmayın Her görev sadece 1 kere yapılabilecek. Her görev sizden ayrı malzemeler isteyecek. Bu malzemeleri pazar alanında satarak oyun parası kazanabileceksiniz.

Oyundaki bütün NPC ler yapmaya calıstıgınız görevle ilgili mesaj sistemi ile donatılmıştır. İtem ek[Bu kelime yasaklıdır]se sizi bilgilendirir. Leveliniz müsayit degilse soyler, üzerinizde boş yer yoksa yer acmanızı ister. Gorevi daha once yapmışsanız bunu size soyler.

[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]
[​IMG]

Ayrıca hangi yaratıktan hangi itemin düştüğünü aşağıda resmi görülen npc den kontrol etme şansına sahipsiniz.

[​IMG]
[​IMG]

Questlerle ilgili detaylı liste aşağıdaki gibidir.

http://www.crashko.com/quest/index.html

Oyunda upgrade sistemide özel olarak düzenlenmiştir. En yüksek seviye +8 olarak düşünülmüş +1 +2 +3 seviyeleri % 100 sonrası kademeli olarak düşürülmüştür.
Takılar şu an için +0 seviyesinde tutulmuştur.

Harita olarak 1098 sürümün haritaları üzerinde çalıştık. Sizi yıllar öncesine en eski en güzel versiyona götürmek için elimizden geleni yaptık.. Level sınırımız 70 dir. En üst seviye elbiseler Shell isimli elbiselerden oluşacaktır. Oyundaki Bütün Potcularda alacağınız 720 HP Pot 1120 Noah, 1920 Mana pot 3350 Noah Olarak tasarlanmıştır.
Bütün aktivitelerle ilgili detaylar web sayfamızda bulunmaktadır.

Aktivitelerimizi kısaca sıralamamız gerekirse;
Neids Triangle
Castle Siege War
Forgotten Temple
Border Defence War
Juraid Mountain
Snow War
Haftada 1 gün boss event yapılacaktır
Her gün saat 19 30 ve 20 30 saatleri arasında % 15 Exp puanı eventi.
2 Günde bir Bossland Eventi (Detaylar aşağıda)
Belirsiz günlerde Deathmatch eventi Aktivite olarak düşünülmektedir..

Oyunla ilgili biraz detay paylaşmamız gerekirse;
Oyunda hiç bir gm yada sorumlu kişiye bagımlı kalmaksızın her türlü işlemi gerçekleştirebilmeniz için her şeyi düşündük. Knight Cash yüklemek onunla alacağınız özel malzemeleri kullanmak gibi detaylandırabiliriz. Örnek vermek gerekirse. Elmoradian dan Karus a transfer olmak için Power Up Store dan alacağınız Scroll ile direk [Trade Broker] Ares isimli NPC den işleminizi gerçekleştirebileceksiniz. Başka bir örnek vermek gerekirse. Magician olarak oynadığınız oyunda Warrior olabilmek için gerekli malzemeyi Power Up Store dan aldıktan sonra yine aynı NPC den Job change işlemini güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

[​IMG]



Oyunun beta süresince bütün kullanıcılarımıza otomatik 100.000 Knight cash yüklenecektir.

Bütün bunları test etme imkanı bulacaksınız.

Oyun içerisinde Border Defence War ve Juraid Mountain event lerinin saati yaklaşınca sistem size otomatik olarak özel mesaj (PM) atacak ve kaydolmanızı isteyecektir. Tamda Colony Zone da adam keserken Çok sinir bozucu olabilir. Bu sebepten ötürü size gelen özel mesaja cevap vermeniz kayıt olmanız için yeterli olacaktır Herhangibir NPC ye gidip kaydolmanıza gerek yok. Detayı aşağıdaki resimde..


[​IMG]

Kurulan clanların grade sistemi otomatik ancak clanların grade atlaması için gerekli olan np ler orjiinali ile aynıdır. Clan liderleri için Clan Notice özelliği eklenmiştir. (Belirlediğiniz notu oyuna her giren kullanıcı özel mesaj yolu ile görecektir ( Örn. Ts Adresimiz: 1.1.1.1 gibi)
Colony Zone Haritasında Rival Sistem aktif durumdadır (Sizi kesen bir kişiyi o an sistem sizin Düşmanınız olarak belirlerse ve siz onu öldürmeyi başarabilirseniz fazladan national point kazanırsınız ve isminiz aşağıda yazar)

Colony zone haritasında chaos stone isimli ağaç bulunmaktadır. Bunu kestiğiniz zaman düşen yaratıklar da kendilerine ait itemlerin yanısıra high grade diğer itemlerde düşürebilirsiniz (Örn. [Bach] kesip platinum earring düşürebilirsiniz)
Colony zone kalenin içerisinde bulunan CZ Monument i keserseniz Irkınız daha fazla Ülke puanı kazanacaktır.

Herhangibir itemi +7 ve +8 e upgrade etme başarısını gösterirseniz, Alttan isminiz geçecektir, ve aynı şekilde +7 +8 iteminizi upgrade ederken yakarsanız yine altta isminiz görünecektir.Bu özellik sadece Yüksek seviye itemler için geçerlidir. Herhangi bir bosstan yüksek seviye bir item düşürdüğünüzde bütün server bunu görecektir.
Moradonda bulunun Gem's Exchanger isimli NPC de Bifrost yaratıkları, juraid mountain ve Bosslan'dan elde ettiğiniz kazanımları değerlendirebilir ve yüksek seviye malzemelere sahip olabilirsiniz.

[​IMG]

Bifrost yaratıkları bifrost haritasında değil. Colony zone un belirli yerlerinde tek tek sizleri bekliyor olacak. her yaratık 1 saatte 1 kere çıkacaktır. Bu yaratıklardan 5 er tane Fragment toplayıp Moradon haritasındaki Ultima Teleporter e teslim ederseniz sizi ve partinizi Ultima isimli yaratığın bulunduğu odaya gönderecektir. Ultima en yüksek seviye yaratıklardan birisidir. Çok yüksek ihtimalle güçlü itemler verecektir.

70 Level olduğunuzda Esland haritası üzerinde bulunan High grade monster ları keserek getireceğiniz taşlar ile 1 kere ye mahsus olmak üzere iteminizi seçebilirsiniz.

[​IMG]
[​IMG]

Exp puanı toplamak her ne kadar görevlerle desteklenmiş olsada, yinede bir kısmını sizin yaratık keserek tamamlamanız gerekebilir. Bunu kolaylaştırmak adına Hera scroll kullanarak %25 exp puanı kazanabilirsiniz. Premium sistemlerini kullanarak Exp ve Ülke puanlarını daha fazla kazanabilirsiniz.

Premium Sistemi 2 çeşittir, Bronze ve Gold Premium olmak üzere 30 ar gün kullanabileceğiniz servislerdir
Bronze Premium Özellikleri;
% 30 Fazla Exp puanı Elde Etmek
% 10 daha fazla ülke puanı kazanma
% 20 daha ucuz repair
% 10 Drop rate
%20 Noah Rate (Monsterlardan düşen para fazla gelir)
% 30 Fazla Noah Elde Etmek (Npclere satacağınız itemlerde geçerlidir)

Gold Premium Özellikleri
% 50 Fazla Exp puanı Elde Etmek
% 20 daha fazla ülke puanı kazanma
% 30 daha ucuz repair
% 20 Drop rate
%20 Noah Rate (Monsterlardan düşen para fazla gelir)
% 30 Fazla Noah Elde Etmek (Npclere satacağınız itemlerde geçerlidir)
1 adet 30x 1500 Buff scroll
1 adet 30x 300 AC Scroll
1 adet 30 Scroll Of Attack
1 adet 50x Teleport Scroll
1 Adet Trina's Piece
Bu servisleride oyun içerisindeki Trade Broker isimli NPC den kullanarak aktif edebilirsiniz.

Moradon haritasında bulunan [Ranking] Calamus isimli NPC mizde oyun içindeki genel bilgilere erişebilirsiniz

[​IMG]
[​IMG]

Herhangi bir yaratıktan hangi item düştüğüne bakabilir, birisinin itemlerini kontrol edebilir, sıralamaları kontrol edip, en iyi clanları görebilirsiniz...

Bossland Eventi 2 günde 1 kere yapılacak Moradonda Bossland Teleporter isimli NPC den event zamanı gelmişse ve leveliniz 60 ın üzerindeyse haritaya girme şansı bulacaksınız.

[​IMG]

Bu haritanın içerisinde 4 tip yaratık bulunmaktadır. Bu 4 tip yaratığın içerisinden çıkan gemleri toplayıp her gem den 1 adet temin ettiğinizde item exchanger isimli NPC de bunları değerlendirebileceksiniz. (Resmi Yukaruda Mevcut) Her itemden 1 er tane varsa gem's exchanger da bunları kullanıp yüksek seviye elbise ve uniq silahlara sahip olabileceksiniz.


[​IMG]

Savaş haritası olarak 1098 versiyondan sonra kaybolup giden en eski savaş haritasını yeniden tasarladık. Kontrollerini yapıp çalışır hale getirdik. Begeneceginizi umuyoruz.

[​IMG]
[​IMG]

Oyunumuzun web sayfasının saldırı almaması ve yönetilebilir olması icin özel olarak web panelimiz yazılmıştır. Panelimizi begenmenizi umuyoruz.
Panelin içerisinde Event Videoları, Quest Videoları, Kullanıcı sıralamaları, Canlı Destek, Başlangıç Rehberi, Event saatleri. Haberler gibi detaylar bulunmaktadır.
Oyunda para toplayabilmek için oyun icinde bulunan bütün uruk isimli yaratıklardan BUS BES ve yüksek seviye paraya satılabilecek itemler düşmektedir. Aynı itemler Colony zone haritasında Beast isimli yaratıklardan daha yüksek ihtimalle düşmektedir.
Oyunda 60 level seviyesine gelen bütün oyuncuların master skilleri otomatik açılmaktadır.
Ek olarak magelerin 54, 57 ve 33 kağıtları Sundries NPC sinde bulunmaktadır. Aynı NPC de 150 ac 1000 buff ve Speed up potion bulunmaktadır.
62 ve 70 Skilleri için oyunu orjinalinde istenen itemleri bulmanız gerekecek. Baslangıc Rehberimizde bu itemleri bulabilirsiniz.
Genel Olarak oyunumuz bu şekildedir, daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz Başlangıç rehberimize web sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.
İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkür eder ve bu deneyimi bizimle paylaştığınız için duyduğumuz mutluluğu bilmenizi isteriz…


Oyunumuz Şu an beta olarak açıktır. Beta süresince Üyelik Otomatiktir. Sonrasında Oyuna Panelden üyelik gerekli olacaktır.

Oyunun açılış tarihi: 23 Agustos
Lütfen panelden ön kayıt yapınız
Crashko Gaming Yönetimi…

Etiketler

Crashko, Crashko kayıt, Crashko indir, Crashko anasayfa

Yorumlar

Reklam Alanı

zafer2
knight online forum wslik serverler emek serverler

deneme bonusu veren siteler onlinerehber.net deneme bonusu veren siteler hititbet ganobet bahsegel deneme bonusu veren siteler deneme bonusu veren siteler bedava bonus grandpashabet süperbet deneme bonusu veren siteler deneme bonusu deneme bonusu veren siteler bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler deneme bonusu deneme bonusu veren siteler hondacivictirepressure.com

Metin2 Pvp Serverler "sitelerinizi buradan da tanıtabilirsiniz".

EmekServerler.Com Neden Biz !

EmekServerler.Com Adresi Bir Çok Kelimede Google de 2011 Yıllarında Lider Olarak Herkezin Aklında Kalıcı Oldu. Artık Sitemizi Yeniden Yapılandırıyor ve Siz Metin2 Sunucu Sahiplerine Metin2 Pvp Serverler Hakkında Server Tanıtımları Yapmaları İçin destek sağlayacağız.

Emekserverler.Com Pvp serverler, Metin2 Pvp Serverler, Bombom, Transformice, Minecraft, Silkroad, Cs Serverler, Knight, 3D oyunlar Emek serveler Tanırım sayfaları

GOOGLE SİTEMAP RSS FEED Site Haritası