reklam

JoySro - Petra 80 CAP Only CH - Old System

Server Adı
:
JoySro - Petra 80 CAP Only CH - Old System
Derece
:
Zor
Durum
:
Server Açık
E.Tarihi
:
2018-05-14 11:08:01
Puan
:
0 OY
JoySro - Petra 80 CAP Only CH - Old System
Google Yandex
[CENTER][COLOR=#ff0000][SIZE=3][B][SIZE=4]DİKKAT ! Konu içerisinde yüksek çözünürlüklü görsellerden bulunduğundan dolayı konuyu açtıktan sonra 30 saniye sonra konuyu incelemeniz daha sağlıklı olacaktır..[/SIZE]
[/B][/SIZE][/COLOR]
[IMG]https://resmim.net/f/ZeRZJE.png[/IMG][SIZE=3]
[/SIZE]
[/CENTER]
[SIZE=3]
Hepinize merhaba değerli JoySro oyuncuları ve aramıza yeni katılacak kıymetli misafirlerimiz ! 
 
 
Yeni bir maceraya yelken açacağımız, heyecanlı ve bir o kadarda keyifli bir oyun deneyimi ve tecrübesi sunacak olan, JoySro'nun başarılarla dolu serverlarından en yenisi Petra'yı ilan etmekten onur duyarız. 
 
Bilindiği üzere JoySro, Türkiye ve Global platformda başka bir emsali olmayan, yaptığı yenilikler ile Silkroad keyfini orjinalinden daha fazla doyasıya yaşatan, özellikle private serverlar arasında en uzun süreli açık kalan Hazar serverı ile büyük bir başarı sağlamış, bugüne kadar açtığı tüm serverlarında adını Türkiye'de ve Dünyada güvenilirliği ile altın harflerle yazdırmış yegane bir oyun platformudur. 
 
Oyuncu odaklı yönetim algısı ile bugüne kadar birbirinden farklı bir çok cap server açmış ve her zaman son oyuncu oyunu terk edene kadar asla serverı kapatmamıştır. Bu güvenilirliği ile gerek ulusal, gerekse uluslar arası mecrada güvenilirlik kazanmış platformumuza yeni bir macera, yeni bir heyecan katmak için, yeni oyun sunucumuzu ilan etmekten mutluluk duyuyoruz. 
 
Hazar Sunucumuz 125 Cap, Saltuk sunucumuz 110 Cap ile yolculuğumuza başarılarla ve keyifle devam ederken, farklı bir tat ve heyecanda yeni sunucumuz 80 Cap serverımız ile yeni bir maceraya açılıyoruz!
 
Oyuncu bazlı gelen istekler neticesinde ve yapılan kamuoyu araştırmalarına esasen aldığımız karar gereği yeni açılacak serverımızın 80 Cap, sadece Çin olmasına karar verdik. Bu kapsamda yine her zaman olduğu gibi orjinalliğe liyakat edip, bir çok yenilik katarak başlayacağımız sunucumuz için hazırlıklara başladık! 
 
Mevcut sunucularımız arasında farklı bir cap olması adına 80 Cap seçilmiş olup, en çok beğenilen ve istek alan özelliği ile sadece Çin olarak cap düzeni sağlanmış ve tüm oyuncularımızın talepleri karşılanmaya çalışılmıştır.
 
 
[COLOR=#FF0000][B]Not: Alternatif download linkleri konunun altında yer almaktadır. [/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3]
 
[/SIZE][CENTER]
 
[URL="http://down.joysro.com/files/JOYSRO_PETRA_SETUP.exe"][IMG]http://i66.tinypic.com/33nj5ee.png[/IMG][/URL]     [URL="http://petra.joysro.com"][IMG]http://i63.tinypic.com/rr5p4l.png[/IMG][/URL]     [URL="http://joysro.com/"][IMG]http://i63.tinypic.com/2vudoop.png[/IMG][/URL]    [URL="https://www.facebook.com/joysrocom/"][IMG]http://i67.tinypic.com/2nl7kt3.png[/IMG][/URL]    [URL="https://www.instagram.com/joysro/"][IMG]http://i68.tinypic.com/vmqg6t.png[/IMG][/URL] [URL="https://discord.gg/pe4gxUq"][IMG]http://i63.tinypic.com/9r5a1x.jpg[/IMG][/URL]
 
[IMG]https://resmim.net/f/qUTvbG.png[/IMG]
 
[IMG]http://i64.tinypic.com/9purm0.png[/IMG]
 
 
 
[SIZE=3]Oyunumuza başlayacak oyuncularımıza keyifli bir başlangıç yapmalarını istiyoruz, bu kapsamda yukarıda görselde bulunan başlangıç itemlerini karakterlere otomatik olarak yüklüyoruz. 
[/SIZE][/CENTER]
[SIZE=3]
[/SIZE]
 
[LIST]
[*][SIZE=3]20 Adet Return Scroll[/SIZE]
[*][SIZE=3]10 Adet Kervan Fili[/SIZE]
[*][SIZE=3]5 Adet Reverse Scroll[/SIZE]
[*][SIZE=3]1 Adet 3 Günlük %100 Speed[/SIZE]
[*][SIZE=3]1000 HP Pot[/SIZE]
[*][SIZE=3]1000 MP Pot[/SIZE]
[*][SIZE=3]1 Adet Exp Helper[/SIZE]
[*][SIZE=3]1000 Arrow[/SIZE]
[*][SIZE=3]200.000 Gold[/SIZE]
[/LIST]
[SIZE=3]
[CENTER]Daha fazla item konmamasının nedeni server içi dengeleri korumak ve ticareti stabil hale getirmektir. Başlangıçta verilen itemler satılamaz ve aktarılamaz.[/CENTER]
 
 
[/SIZE][CENTER][IMG]https://i.hizliresim.com/G9dz1b.png[/IMG]
 
 
[SIZE=3]Oyunda rekabeti arttıracak ve oyunculara bazı artılar kazandıracak bir çok itemi Hotan teleport noktasında bulunan JoySro Special Shop isimli NPC'ye yerleştirdik. Buradan Silk ve Gold ile temin edebileceğiniz itemleri kullanabilir, karakterinize farklı avantajlar kazandırabilirsiniz. Bu NPC 'ye eklenecek itemler rutin updatelerde güncellenecek olup, farklı taktiksel itemler oyun boyunca siz değerli oyuncularımıza satışa sunulacaktır. 
 
[/SIZE][IMG]https://i.hizliresim.com/1J1PNj.png[/IMG]
 
[SIZE=3]Petra serverında oyunun her aşamasında kervana büyük önem vermeyi planlıyoruz, bu kapsamda oyunun ilerleyen aşamasında birbirinden güzel ödüllü etkinlikler başta olmak üzere bir çok kervan etkinliği planlanmaktadır. Oyuncularımızın özellikle oyunun ilk başlarında ihtiyaç duydukları goldları daha keyifli kazanabilmeleri adına kervan kâr oranlarını arttırdık. Yukarıdaki listeden hangi şehirlerden 5* yıldız kervan ile ne kadar kâr elde edebileceğinizi görebilirsiniz. 
 
[IMG]https://i.hizliresim.com/0Ev8JW.png[/IMG]
 
80 Cap heyecanını doyasıya yaşayacağımız Petra'da, özlenen ve en çok beğenilen item sistemlerinden biri olan Drop sistemi, Petra'da sunuyoruz. Coin sistemin oyuncular üzerindeki dez avantajlarının farkındayız ve bu nedenle Petra'da drop sistemi yani kestiğiniz moblardan SOX itemlerinin düşme sistemini uyguluyoruz, oyuncularımızı gereksiz vakit kaybına neden olan ve belirli bir süre sonra oyuncu eşitsizliğine neden olan Coin sistemiyle meşgul etmek istemiyoruz. Sos, Som ve Sun'lar zorluk derecesine göre drop olacak olup, Sun'ların drobunun biraz daha zor olduğunu hatırlatmak isteriz.  
 
 
[/SIZE]
 
[IMG]https://resmim.net/f/qG6Y6y.png[/IMG]
 
[SIZE=3]Oyunda bazı ufak görsel değişiklikler yaparak görsel açıdan oyun zevkinizi arttırmak amacıyla oyunda oldukça sıradan görünümde olan Elixirlerin görünümünü değiştirerek, ilginizi çekebilecek bir şekilde renklendirdik.
 
Oyuncularımızı gereksiz meşguliyetten uzak tutarak, keyifli bir oyun deneyimini daimi kılmak istiyoruz. Bu kapsamda bir çok itemin stackleri arttırıldı ve oyunculara kolaylık sağlandı. [/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#333333]
 
[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#333333][IMG]https://i.hizliresim.com/lOM1Lg.png[/IMG]
 
Oyun içi ticarete önem veriyoruz, bu kapsamda oyuncuların birbiri ile ticaretlerinde daha güvenli olması ve farklı bir ticaret birimi olması adına Silk scrolları F10 Item Mall'a ekledik. Alınan Scrollar ticaret edilebilir, bir başka oyuncuya aktarılabilir. Scrollar bozdurulup, belirtilen miktar kadar Silk karaktere yüklenebilir. 
 
[IMG]https://i.hizliresim.com/9mnLVo.png[/IMG]
 
Oyun içi ticaretleri daha pratik hale getirmek ve güvenli alışverişlere olanak sağlamak adına Gold Barlar Donwhang'ta bulunan Grocery Trader Yeosun'a eklendi. Goldbarları stackleyebilir, ancak satarken mutlaka parçalara bölüp, teker teker satmanız gerekmektedir. 
 
 
[IMG]https://i.hizliresim.com/z064mO.png[/IMG]
[/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=#333333]
Silkroad Private Serverlarda genelde problemli olan Premium Gold Time Petra'da sorunsuz şekilde çalışmakta, kullanıldığında başta +STR 10, +INT 10 gibi temel katkılarının yanı sıra, serverın dolu olması durumunda oyuna girişte kolaylık sağlamaktadır. 
 
[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#333333]
[/COLOR][/SIZE]
[IMG]https://i.hizliresim.com/Z9899g.gif[/IMG]
 
 
[SIZE=3][COLOR=#333333]Özlenen iSro tadını oyuncularımıza yaşatmak istiyoruz, çoğu oyuncunun gönlünde geniş yer tutan eski görünümlü simya ekranı oyunumuza tekrar entegre edildi. 
 
[/COLOR][/SIZE]
[IMG]https://resmim.net/f/cQOIw9.png[/IMG]
 
 
[SIZE=3]
Old School bir oyun deneyimi için simya ekranının yanı sıra iSro'nun unutulmaz Exp/SP barını oyunumuza entegre ettik, eski sistemde oldukça beğenilen bu bar oyunumuza entegre edildi. [/SIZE]
[SIZE=3]
[IMG]https://i.hizliresim.com/oObOmk.gif[/IMG][/SIZE]
 
[SIZE=3]
[SIZE=3][COLOR=#333333]Petra'da özlenen iSro deneyimini ve old school tadını tam anlamıyla yaşayabilmek için oyuna giriş ekranı, efsane iSro girişi ile değiştirildi ve retro tarzına geçildi. [/COLOR][/SIZE][COLOR=#333333]
[/COLOR][/SIZE]
 
[IMG]https://i.hizliresim.com/gOdl4Q.png[/IMG]
[SIZE=3]Oyun başlangıcında Taklamakan bölgesindeki yoğunluğu azaltmak, daha rahat ve keyifli bir level atlama deneyimi için Roc dağı bölgesine Niyalar yerleştirildi, özellikle oyun başlangıcında olası KS gibi can sıkıcı durumlar ortadan kalkmış olacak.
 
[/SIZE]
 
[IMG]https://giant.gfycat.com/BigheartedPolishedGoldenmantledgroundsquirrel.gif[/IMG]
 
[SIZE=3]Oyuncularımız tarafından en çok istek alan şekilde item parlamaları iSro tipine uygun olarak tasarlandı. Old School tipi item görünümlerinde de geçerli olarak, parlamalar bu şekilde tasarlandı.
 
 
[/SIZE]
[SIZE=3]
[LEFT][B]Diğer detaylar;[/B]
[/LEFT]
 
[LIST]
[*=left]Petra serverımızda ilk kale savaşları 09/06/2018'de yapılacaktır.
[*=left]Oyun içi ticaret serbesttir, item ve karakter satabilir, satın alabilirsiniz. Aracılık hizmetleri için discord kanalı üzerinden Support ve GM'lerimizden yardım alabilirsiniz. Ayrıca talebe göre sunucu açıldıktan sonra oyuncular arasından gönüllü Aracılar görevlendirilecektir.
[*=left]Kısa bir süre içerisinde planlı event takvimi açıklanacak olup, birbirinden güzel ve eğlenceli aynı zamanda ödüllü etkinlikler sizleri bekliyor olacak.
[*=left]Ödüllü Paylaş kazan etkinliği için [URL="https://www.facebook.com/joysrocom/photos/a.2105408069681928.1073741828.2069695306586538/2125206554368746/?type=3"]Tıklayın[/URL]
[*=left]Petra sunucumuz ile ilgili tüm soru, sorun ve önerilerinizi [B]petra@joysro.com[/B] mail adresine 7/24 gönderebilirsiniz.
[*=left]Sunucumuz ve JoySro ile ilgili tüm konular hakkında GM ve Supportlarımız ile anlık olarak görüşmek için konunun üst tarafında linki bulunan JoySro Resmi Discord hesabından iletişime geçebilirsiniz.
[/LIST]
[LEFT]
 
[B]Neden Petra? Neden JoySro? 
[/B]
JoySro 2011 Senesinde çıktığı bu yola her zaman yaptığı yenilikler, getirdiği özellikler ile Türkiye ve Dünya'da örnek gösterilen ve başka bir emsali bulunmayan bir platformdur. 2011 Yılında açılan ve hala Türkiye'nin en aktif private serverlarından biri olan Hazar serverı ile en uzun süreli açık kalan private server olma özelliği ile Dünya üzerinde ilk ve tektir. 
 
Bugüne kadar ilk sunucumuzdan bu yana tüm projelerimizde her zaman oyuncu merkez odaklı bir yönetim algısı ile yönetilen JoySro, kurumsal yapısı ve sürdürülebilir yönetim algısı ile her zaman başarılar imza atmıştır. 
 
Online oyun segmentinde devlete karşı tüm sorumluluklarını yerine getiren JoySro, 2011 senesinden bu yana vergi mükellefi olarak tüm sorumluluğunu karşılamıştır. 
 
Kurumsal bir vizyon ve misyon ile açılan tüm sunucularda her zaman "Son oyuncu oyunu bırakana kadar" mantığını benimseyen JoySro, hiç bir zaman oyuncularını mağdur etmemiş, her zaman çözüm odaklı bir yapıya sahip olmuştur. 
 
Alanında uzman ve her biri kendi branşlarında Türkiye'de adını duyurmuş GM ve Yazılımcı kadrosu ile inovatif bir yönetim ile her zaman ilkleri başaran JoySro, private serverların kuşkusuz amiral gemisi konumundadır. 
 
Donanımsal açıdan üstün teknolojik ürünler ile sunucularımız tüm güvenlik önlemleri ve firewall'lar ile korunmakta olup, her zaman yenilikçi anlayışımız ile inovasyonel yenilikler ile uzun soluklu sunucularında alt yapı bazlı yatırımları daimi olarak yenilemektedir. Yapılan yenilikler ve yatırımlar ile her daim lag'a ve delay'a karşı çalışmalarımız sürmekte ve bu yönde oyuncuların hiç bir zaman mağduriyet yaşamaması hedeflenmektedir. 
 
Yukarıda bilgileri paylaşılan özellikler haricinde daha bir çok yenilik ve özellik sizleri Petra'da bekliyor. Özellikle açık ve kapalı beta aşamasında oyuncu bazlı talepler değerlendirilerek, tanıtım konusunda bazı değişiklikler yapabileceğimizi, oyunun sürekli olarak iyileştirmelere açık olarak planlandığını unutmayınız. Beta sürecinde oyuncu talepleri en ufak ayrıntısına kadar incelenecek olup, gelen tüm talepler yönetim bazında işleme alınacaktır. 
 
 
[COLOR=#ff0000][U][SIZE=4][B]Beta Tarihi ve Aşamaları[/B][/SIZE][/U][/COLOR]
 
Petra serverı Beta süreci 12/05/2018 Tarihinde 21:00 'da ilk aşama ile başlayacaktır. Beta iki aşamalı olarak planlanmaktadır. Beta aşamasında resmi sitemiz üzerinden üyelik oluşturup, betaya erişim sağlayabilirsiniz. 
 
[B]1. Beta Süreci 12/05/2018~14/05/2018[/B]
Beta sürecinde ilk aşamada tüm karakterler 1 Levelden başlayıp, sınırsız silk bulunmaktadır. Exp / SP, Gold ve Drop rateler başta olmak üzere, tüm server unsurlarını bu süreçte test edebilirsiniz. 
 
[B]2. Beta Süreci 14/05/2018~17/05/2018[/B]
Bu süreçte 1. Betada açılan tüm karakter otomatik olarak sıfırlanıp, 80 Level, Sun setli, Full SP'li ve Sınırsız silk ile otomatik olarak oluşturulacaktır. Bu aşamada karakter buildlerini, PvP aşamalarını ve diğer unsurları test edebilirsiniz. 
 
#[B]BETA aşamasında karşılaştığınız problemleri ve bugları [URL="http://forum.joysro.com/petra-istek-ve-onerileriniz/2086-petra-beta-tespit-edilen-problemler.html"][U][COLOR=#FF0000]bu konumuzdan[/COLOR][/U][/URL] bizlere bildirebilirsiniz.[/B]
 
 
[COLOR=#ff0000][SIZE=4][B]#Alternatif Download Linkleri [/B][/SIZE][/COLOR]
 
[B]Alternatif 1 : [URL="http://down.joysro.com/files/JOYSRO_PETRA_SETUP.exe"]Sunucu 1 - Exe Setup Download[/URL] 
 
[/B][B]Alternatif 2 : [/B][B][URL="http://down2.joysro.com/files/JOYSRO_PETRA_SETUP.exe"]Sunucu 2 - Exe Setup Download[/URL]
 
Alternatif 3 : [URL="http://51.15.115.110/JOYSRO_PETRA_SETUP.exe"]Sunucu 3 - Exe Setup Download [/URL]
 
[/B][B]Alternatif 4 : [/B][B][URL="http://down.joysro.com/files/JOYSRO_PETRA_SETUP.zip"]Sunucu 1 - Zip Download[/URL] 
 
[/B][B]Alternatif 5 : [/B][B][URL="http://down2.joysro.com/files/JOYSRO_PETRA_SETUP.zip"]Sunucu 2 - Zip Download[/URL]
 
[/B][B]Alternatif 6 : [URL="http://51.15.115.110/JOYSRO_PETRA_SETUP.zip"]Sunucu 3 - Zip Download[/URL]
 
 
 
 
 
KONU REVİZYON BİLGİSİ 
[I][COLOR=#ff0000]Konu Revizyon Tarihi :[/COLOR] 12/05/2018 - 15:20
[COLOR=#ff0000]Revizyon Unsuru :[/COLOR] Alternatif Linkler Eklendi.
 
[/I][/B][B][I][COLOR=#ff0000]Konu Revizyon Tarihi :[/COLOR] 12/05/2018 - 16:20
[COLOR=#ff0000]Revizyon Unsuru :[/COLOR] Resmi Site açıldı ( petra.joysro.com )[/I][/B][/LEFT]
[/SIZE]
 
[/CENTER]

Etiketler

JoySro - Petra 80 CAP Only CH - Old System, JoySro - Petra 80 CAP Only CH - Old System kayıt, JoySro - Petra 80 CAP Only CH - Old System indir, JoySro - Petra 80 CAP Only CH - Old System anasayfa

Yorumlar

Reklam Alanı

zafer2
knight online forum wslik serverler emek serverler

deneme bonusu veren siteler onlinerehber.net deneme bonusu veren siteler hititbet ganobet bahsegel deneme bonusu veren siteler deneme bonusu veren siteler bedava bonus grandpashabet süperbet deneme bonusu veren siteler deneme bonusu deneme bonusu veren siteler bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler deneme bonusu deneme bonusu veren siteler hondacivictirepressure.com

Metin2 Pvp Serverler "sitelerinizi buradan da tanıtabilirsiniz".

EmekServerler.Com Neden Biz !

EmekServerler.Com Adresi Bir Çok Kelimede Google de 2011 Yıllarında Lider Olarak Herkezin Aklında Kalıcı Oldu. Artık Sitemizi Yeniden Yapılandırıyor ve Siz Metin2 Sunucu Sahiplerine Metin2 Pvp Serverler Hakkında Server Tanıtımları Yapmaları İçin destek sağlayacağız.

Emekserverler.Com Pvp serverler, Metin2 Pvp Serverler, Bombom, Transformice, Minecraft, Silkroad, Cs Serverler, Knight, 3D oyunlar Emek serveler Tanırım sayfaları

GOOGLE SİTEMAP RSS FEED Site Haritası